O nas

Nekaj o nas

Podjetje K2A d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je bila naša glavna dejavnost transport, leta 1999 pa smo se prekvalificirali za opravljanje računovodskih storitev, ki jih uspešno vodimo še danes.

Računovodski servis, ki je že od samega začetka družinsko podjetje, danes vodi druga generacija, ki jo sestavlja mlada in sposobna ekipa pod vodstvom prekaljenega kadra s 40-letnimi izkušnjami.

Leta 2000 smo se dodatno specializirali za področje vodenja stečajev, s čimer smo še okrepili svoje znanje in povečali zaupanje velikih podjetij, kot so Avtomontaža Ljubljana, Factor Leasing, Lipa Ajdovščina itd.

V podjetju, ki vsako leto dosega uspešno rast, je trenutno zaposlenih pet ljudi, ki se redno udeležujejo seminarjev ter izobraževanj gospodarske zbornice s področja računovodstva. Tudi to je eden od vzrokov, da že od leta 2015 vsako leto prejmemo certifikat odličnosti Excellent SME.

Imamo lastne poslovne prostore na izjemni lokaciji ob Tržaški cesti, z urejenim parkirnim mestom za stranke in dostopom za invalide. Poleg tega imamo lastni, tako fizični kot digitalni arhiv za naše stranke ter urejeno zavarovalno odgovornost storitev računovodstva za vse naše stranke, s čimer lahko na profesionalen način zagotovimo kakovostne storitve računovodskega servisa.

Naša glavna vizija je, da ostanemo računovodski servis, ki ponuja računovodske storitve z osebnim pristopom in ki se prilagodi vsaki stranki glede na njeno dejavnost.